Fizetési feltételek

Az Innodekor Kft. webáruházában a következő módokon tudsz fizetni:

  • Bankkártyás fizetés: a bankkártyás fizetési módot választva a rendszer átirányít a Barion felületére, ahol meg kell adnod a bankkártyád adatait. Ezeket az adatokat titkosított kapcsolat védi, harmadik fél tudomására nem jutnak (a miénkre sem). A fizetés sikerességéről visszajelzést kapsz és visszajutsz a webáruház felületére. Ha a fizetés sikeres volt, az általad megadott címre adjuk fel futárszolgálattal a terméket. A cím lehet konkrét cím, Posta Pont, postahivatal, vagy a Magyar Posta által üzemeltetett csomagautomata is.

  • Személyesen történő teljesítés: ez esetben az Innodekor Kft. székhelyén/telephelyén (7630 Pécs, Edison u. 19.) forintban fizeted meg a termék vételárát készpénzben, vagy ha viszonteladó partnerünk vagy, illetve erről külön megállapodtunk, átutalásos számlát állítunk ki.

  • Utánvéttel történő teljesítés: a terméket az általunk megbízott MPL futárszolgálat szállítja ki az általad megadott címre, amely lehet konkrét cím, Posta Pont, postahivatal, vagy a Magyar Posta által üzemeltetett csomagautomata is, ahol a küldemény számla szerinti árát a futárnak/ügyintézőnek kell kifizetni.

  • Átutalásos fizetés: ez a fizetési mód csak viszonteladó partnereink és céges végfelhasználó vásárlóink számára elérhető. 
  • A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!Házhoz szállítás díjszabása

  • Rendelési érték nettó 0-10.000 Ft között a házhoz szállítás díja: bruttó 1000 Ft.
  • Rendelési érték nettó 10.000 Ft felett ingyenes.