MuroGloss gyöngyház hatású fallazúr - gyöngy piros, 0,75 liter

MuroGloss gyöngyház hatású fallazúr - gyöngy piros, 0,75 liter

A MuroGloss gyöngyház hatású fallazúr a festett beltéri falfelületeknek különleges csillogást ad, egyben mosható védőréteget képez.

Felhasználás: alkalmas falfelületek, kő, beton, gipsz, polisztirol hab (hungarocell, lépésálló stb.) és egyéb porózus anyagok bevonására. A MuroGloss fallazúrok különböző színárnyalatai egymással kombinálhatók akár összekeveréssel, akár egymásra rétegezéssel. Több réteg felvitele erősebb gyöngyház hatást eredményez.

Alkalmazása: korábban festett falfelületek átvonása esetén győződj meg az alap stabilitásáról. Laza, repedezett vagy vizesedő felületre a MuroGloss fallazúrt ne vidd fel és a festendő felületet mindig portalanítsd!
A lazúr felhordása történhet ecsettel, hengerrel, szivaccsal, festékszóróval és különleges technikák esetén (pl. sablonozás, mintahengerezés) bármilyen speciális eszközzel. Ügyelj arra, hogy a különböző színű és tónusú felületeket a lazúr eltérő mértékben színezi meg. Általánosan elmondható, hogy a sötét alapszíneket erőteljesebben fedi el.

A gyöngyház hatás 10-15 fokos betekintési szögből a leglátványosabb, ezért ívelt, érdes, egyenetlen felületeken a hatás még különlegesebb. Egy jól beállított megvilágítás a gyöngyház hatást kiemeli. Próbafestést minden esetben végezz!

Vízzel kis mértékben hígítható az effekt gyengítése, vagy a száradás lassítása céljából.

Habár nagyon lassan ülepszik, használat előtt alaposan keverd fel!

Kiadósság: 7-9 m2 / liter / réteg (felhordás módjától függően)

Kiszerelés: 0,75 liter

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: Innodekor Kft.
  • Termék kód: MGFL-003
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 3.429 Ft
  • Nettó ár: 2.700 Ft

Címkék: murogloss, gyöngyház, gyöngy piros