Szállítási feltételek

Az Innodekor Kft. az MPL futárszolgálattal áll szerződéses kapcsolatban, belföldi csomagoknál az ő szolgáltatásait veszi igénybe. Az Európai Unió legtöbb országába is szállítunk, ehhez a DPD futárszolgálat áll rendelkezésünkre.

A belföldi kiszállítást kérheted konkrét címre, posta hivatalba, PostaPontra, vagy a Magyar Posta által üzemeltetett csomagautomatába. Utóbbiak között a szállítási cím megadásánál a Pénztárban a PostaPont szállítási módot kiválasztva tudsz válogatni.Szállítás díjszabása


Rendelési érték bruttó 0-30.000 Ft között a házhoz szállítás díja: bruttó 1500 Ft.

Rendelési érték bruttó 30.000 Ft felett ingyenes.


A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját rád terheljük, melyet a csomag igény szerinti újraküldése esetén érvényesítünk. Ha a csomagot második alkalommal sem veszed át, többször nem küldjük el, ezután telephelyünkön személyesen készpénzes fizetéssel (a két postaköltség felszámításával), vagy bármely viszonteladónktól van lehetőséged megvásárolni.


Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésedre állunk, illetve érdemes elolvasni az ÁSZF-et!