festékek

festékek

Az UnikromStar fényvisszaverő festékekkel különleges, "macskaszem" hatású felületeket hozhatsz létre. Ha a megfestett felületet megvilágítod, a fény a fényforrás irányába (plusz 5-7 fok eltérés minden irányba) fog visszaverődni. Ezt a hatást láthatod a KRESZ-tábláknál és a sportruhák fényvisszaverő logóinál is.

Vízbázisú festék lévén, porózus felületeken használd, mint például fal, natúr fa, beton, gipsz stb. Kültéren is alkalmazható például kocsibeálló melletti függőleges felületek festésére, az éjszakai navigálást segítendő.

Két színváltozatban kapható. A színtelen nem fedi el az alapfelület színét, rejtett fényvisszaverő felületeket hozhatsz létre, amik csak bizonyos szögből nézve mutatkoznak meg. A szürke változat kicsit erősebb fényvisszaverő hatással rendelkezik, akkor használd ha egy felületen nem zavaró, ha ezüstösen csillog (mint a biztonsági mellények ezüst csíkja).

Ha projektort használsz mozizáshoz és a gyöngyvászon valamiért nem jöhet szóba, de a sima fehér fal nem adja vissza kívánt képminőséget, akkor jó hír, hogy az UnikromStar festék színtelen változata pont neked lett kitalálva. Ezzel fesd fel a falra a "képernyődet" és a HD minőség biztosított!

Mutat:
Rendezés:

UnikromStar fényvisszaverő festék - színtelen

Az UnikromStar fényvisszaverő festékekkel különleges, "macskaszem" hatású felületeket hozhatsz létre..

910 Ft Nettó ár: 717 Ft