pigmentek

pigmentek

Az UnikromStar fényvisszaverő pigmentekkel különleges, "macskaszem" hatású felületeket hozhatsz létre. Ha a létrehozott felületet megvilágítod, a fény a fényforrás irányába (plusz 5-7 fok eltérés minden irányba) fog visszaverődni. Ezt a hatást láthatod a KRESZ-tábláknál és a sportruhák fényvisszaverő logóinál is.

A pigmenteket (amik valójában apró üveggyöngyök) keverd bele egy színtelen lakkba, ragasztóba vagy műgyantába kb. fele-fele súlyarányban és vidd fel a felületre a hordozóanyagnak megfelelő módon. Színes festékbe ne keverd, mert a gyöngyök legnagyobb részét el fogja fedni és nem lesz jó a fényvisszaverő hatása. Ha az alapfelület színét szeretnéd megőrizni, akkor használd a fényvisszaverő pigmentek színtelen változatát, lakkba keverés után ezzel fesd át a felületet. A szürke színű üveggyöngyöknek kicsit jobb a fényvisszaverő hatása, ha ez a fontos számodra és nem probléma az ezüst-szürke felület, akkor ezt válaszd!

Ha falra, natúr fára, betonra vagy egyéb porózus felületre festenél, akkor választhatod az UnikromStar fényvisszaverő festékeket is!

Mutat:
Rendezés:

UnikromStar fényvisszaverő pigment - színtelen

Az UnikromStar fényvisszaverő pigmentekkel különleges, "macskaszem" hatású felületeket hozhatsz létr..

1.099 Ft Nettó ár: 865 Ft

UnikromStar fényvisszaverő pigment - szürke

Az UnikromStar fényvisszaverő pigmentekkel különleges, "macskaszem" hatású felületeket hozhatsz létr..

1.099 Ft Nettó ár: 865 Ft